Начало Телефони LG G7 ThinQ със сигурност ще се хареса на меломаните

LG G7 ThinQ със сигурност ще се хареса на меломаните

0

Неотдавна LG обяви, че в новия смартфон LG G7 ThinQ ще се използва дисплей с много висока яркост. А сега сподели още една особеност на бъдещия телефон.

Оказа се, че южнокорейският производител в този смартфон се е фокусирал върху възможно най-качествения звук. В LG G7 ThinQ е интегриран Boombox Speaker. При тази технология говорителят е разположен по такъв начин, че корпусът играе ролята на резонансна кутия. По този начин силата на звука е повишен с около 6 децибела.

Втората особеност относно качествения звук е поддръжката на технологията DTS:X 3D Surround Sound. Тази технология за първи път се използва в смартфон. Тя осигурява обемен звук при гледане на филми, слушане на музика и при игрите. Навярно затова LG не се отказва от стандартното 3,5-милиметрово аудио гнездо.

И още, в новия смартфон LG G7 ThinQ ще се използва фирмения Hi-Fi Quad DAC. Този специализиран чип включва четири цифрово-аналогови преобразувателя. Производителят специално подчертава, че с негова помощ, изкривяванията на звука са намалени до невероятните 0,0002%.

Новият флагман ще поддържа и MQA формата, осигуряващ много високо качество на звука, като файловете заемат по-малко място. Информацията е на PhoneArena.

wpDiscuz
 Докладвайте този коментар