Microsoft публикува новата Windows 10 Mobile 14342

0
3

Microsoft представи новата версия 14342 на своята мобилна операционна система Windows 10 Mobile в бързия цикъл на обновявания. Преди няколко дни същата версия излезе за персонални компютри.

 

Microsoft Edge: въведена е поддръжка на жестове. Сега за да се премине към предишна или следваща уеб-страница е достатъчно плъзгане наляво или надясно. Това бе най-исканата от потребителите възможност.

Apps for websites: това е нова функция, която дава възможност при отваряне на някои уеб-сайтове с помощта на Edge, да се стартират приложения. Засега подобни сайтове няма, но тази опция може да се включи от настройките.

Feedback Hub: значителни подобрения в това приложение. Добавена е функция за автоматично определяне на категорията и подкатегорията според съобщението.

Добавена е поддръжката на още три смартфона, на които вече може да бъде инсталирана Windows 10 Mobile Insider Preview. Това са Lumia Icon, BLU Win HD LTE 150e и BLU Win JR 130e.

Други промени:

  • Оправени е зареждането на езикови локали
  • Премахнати са проблемите, възникващи при възпроизвеждане на файлове с DRM защита
  • Оправен е проблема със записа на видео с Lumia 435, 532, 535 и 540
  • Интерфейсът на настройките е подобрен
  • Увеличена е скоростта на работа на GPS системата и сега координатите по време на шофиране или пътуване се показват правилно

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за