Moto X с дървен гръб – забелязан във видео на Калвин Харис

1
103

Както със сигурност знаете, последният флагмански смартфон на Motorola Mobility – Moto X – може да бъде персонализиран благодарение на големия избор от гърбове в различен цвят. През лятото потребителите на телефона можеха да избират от 18 такива – сега вероятно са дори повече. А скоро те вероятно ще могат да си поръчат дори Moto X облицован с дърво.

Motorola Mobility още през август загатнаха, че ще добавят към колекцията гърбове за Moto X и един дървен. И тук не говорим за „имитация на дърво“, а за истинска дървесина. По-долу е видеото, в което екипът на сайта AndroidCentral успя по-рано тази година да заснеме прототипи на въпросните дървени гърбове. Тогава, обаче, от Motorola не разкриха кога те ще бъдат налични.

Е, изглежда няма да чакаме дълго. Наблюдателни потребители на YouTube забелязаха в новото видео „Under Control“ на популярния в момента Калвин Харис (в което участват и известните британци от Hurts) телефон Moto X, който има точно такъв дървен гръб. За съжаление, от Motorola все още не са обявили официално, че този гръб може да се поръча.

Любопитно ще ни е да разберем дали ще има само един дървен модел или няколко, изработени от различни видове дървесина. Най-големият въпрос, разбира се, е дали това дървеното покритие ще е достатъчно устойчиво. Да се надяваме, че Motorola скоро ще отговорят на въпросите ни.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари