Samsung отчетоха 100 милиона продажби на смартфони Galaxy S

0
30

Важен момент в историята на Samsung: линията смартфони Galaxy S отчете 100 милиона продажби. Всички тези продажби са реализирани в рамките на две години и седем месеца. Именно през май 2010 година южнокорейската компания представи на света първия смартфон Galaxy.

Продажбите на телефоните от линията се осъществяват все по-бързо и по-бързо с течение на времето, твърдят от Samsung и допълват, че моделите отдавна са преминали известната в средите бариера „1 милион продажби за 50 дни“. Продажбите на Samsung Galaxy S III, например, са достигнали 30 милиона за 5 месеца, прехвърляйки 40 милиона след седмия месец. Дневно, от същия модел се продават средно по 190 хиляди бройки.

След пускането на последния модел Galaxy S, Galaxy S II вече не е толкова търсен, което не му пречи да се е продал 40 милиона пъти в рамките на 20 месеца.

Колкото и цифри да се изредят, няма нужда от доказателства, че това е най-успешната линия смартфони за компанията. От Samsung прогнозират, че общите приходи от продажбите на модели от серията ще достигнат $52,6 милиарда през четвъртото тримесечие, което ще бъде отчетено на 25 януари.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари