Смартфонът Samsung Galaxy J4 (2018) с производствен индекс SM-J400F бе тестван в бенчмарка GeekBench, благодарение на което станаха известни неговите технически характеристики.

Смартфонът е от ниския ценови клас и не предлага особено мощен хардуер. Samsung Galaxy J4 (2018) се базира на системата-върху-чипа Exynos 7570 с 4 процесорни ядра с тактова честота 1,4 GHz. Налични са 2 GB оперативна памет.

Мощността на смартфона е достатъчна за базови задачи – разговори, чат, сърфиране в интернет, четене на книги, слушане на музика и т.н. Интересното е, че новият смартфон Galaxy J4 (2018) ще се продава с предварително инсталираната операционна система Android 8.0 Oreo и ще поддържа най-новия софтуер.

Няма друга информация за това мобилно устройство, а пазарните анализатори предполагат, че корпусът ще е метален, ще има Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 и A-GPS, NFC модули за безжична връзка, както и USB Type-C порт, какъвто имат всички смартфони от фамилията Galaxy J. Според предварителна информация, телефонът ще бъде анонсиран през месец май или юни тази година.

Всяка година Samsung представя десетки смартфони, като най-евтините са от Galaxy J. На по-високо ниво са устройствата Galaxy A и Galaxy C, а флагманите са Galaxy S и Galaxy Note.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за