Samsung Galaxy S III се самозапали

2
56

Регистриран е поредният случай на спонтанно самозапалване на смартфон в САЩ. Този път виновник за инцидента е миналогодишния флагман на SamsungGalaxy S III. За разлика от предишните случаи, тук има последствия за собственика на устройството.

Пострадалият разказва как се е случило всичко. Според него, той е легнал да спи, оставяйки смартфона да се зарежда на леглото до него, но час по-късно се събужда от странен пукащ звук.

Събуждайки се, човекът видял гъст дим, идващ от смартфона и усетил много неприятна миризма. По това време, устройството било започнало да гори, а стопените парчета от пластмасовия корпус се разпръснали из цялата стая – едно от тях дори е ударило потърпевшия по пръста, което е довело до незначително изгаряне.

Собственикът на устройството веднага грабнал чаша с вода и изгасил телефона. Смартфонът е изгорял почти изцяло, а с него е обгоряло и мястото, където е стоял апарата.

Потърпевшият съобщава, че смартфона е закупен от офис на оператора Verizon и е имал „родния“ фърмуер без каквито и да било модове или рутвания, а и зарядното устройство с батерията също са си били оригиналните.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
Касперскиzubracha Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Mitsubishi Eclipse 2G
Mitsubishi Eclipse 2G

Браво! Само Самсунг! :shake_puter:

zubracha
zubracha

Цитат:


а стопените парчета от пластмасовия корпус се разпръснали из цялата стая – едно от тях дори е ударило потърпевшия по пръста


нещо не мога да си го представя това…:help: