Skype 5.0 за iPhone – нов дизайн и подобрена производителност

0
8
Вчера на 11 юни в App Store се появи наскоро анонсирания ъпгрейд на Skype за iPhone. Клиентът на популярната услуга за пренос на глас и видео има нов дизайн в стила на Windows Phone, подобрена е и производителността и много други.

Също така се съобщава, че петата версия на Skype е получила подобрен алгоритъм на съобщенията – сега той е станал по-удобен и надежден. И ако се съди по първите отзиви на потребителите, проблемите, които са присъствали преди вече са отстранени.

Дизайнът на Skype за iPhone е станал плочков и наподобява Windows Phone – сменен е шрифта и много елементи от интерфейса. Като цяло, сега Skype за iPhone не е много по-различен от неговия колега за Windows Phone от дизайнерска гледна точка.

Какво ново можете да очаквате от версия 5.0:
– Подобрена производителност: бързо стартиране и плавно възпроизвеждане на анимациите.

– Нов модерен дизайн, в който първо се показват последните разговори – просто превъртете надолу, за да намерите правилния човек или контакт.

– Удобен и надежден обмен на съобщения: Създаване на групи, споделяне на снимки (дори и с контактите, които не са на линия) и изпращане на видео-съобщения.

– Известия за бързо превключване между разговорите, както и елементи за управление на тези уведомления.

– Нови опростени и подобрени гласови и видео позвънявания.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за