Xiaomi представи копие на слушалките AirPods, но с погасяване на шума

2
1695

Компанията Xiaomi анонсира в Китай безжичните слушалки AirDots Pro. Тяхното име и техният външен вид очевидно подсказват, че слушалките са направени по образ и подобие на AirPods на Apple.

Продажбите на безжичните слушалки AirDots Pro стартират първоначално в Китай при цена 399 юана или около $60. Цената е двойно по-ниска от тази на миналогодишния модел AirDots и далече по-ниска от цената на AirPods.

Новите безжични слушалки използват Bluetooth 4.2 протокола и са съвместими със смартфоните и таблетите, базирани на операционните системи Android и iOS, с компютрите и музикалните плеъри. Те могат да бъдат използвани както като двойка, така и поотделно, като управлението на възпроизвеждането се управлява от малкия тъч-панел на корпуса. Чрез леко докосване е възможно да се избира трака, да се приемат или отхвърлят обажданията и да се активира гласовия помощник.

В устройството се използват 7 мм неодимови постоянни магнити с динамичен пръстен, покрит с платина. Мембраната е направен от титан. Поддържа се технология за активно погасяване на шума. Слушалките автоматично се изключват след около 30 минути след като са свалени. Само 10 минути зареждане осигуряват 70 минути музика.

Времето на автономна работа на безжичните слушалки AirDots Pro е 4 часа, но с използването на кейса достига 10 часа. Зареждането чрез USB Type-C порта става за около един час.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
ижанdon Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
don
don

от къде може да се купят, никъде не ги намирам?

ижан
ижан

ключът е думата анонс.