Xperia XZ Premium получава Android 8.0 Oreo от днес

0
353

Компанията Sony Mobile Communications ( „Sony Mobile“) обяви актуализацията на софтуера на Xperia ™ XZ Premium до новата версия на операционната система Android ™ 8.0 Oreo 1,3. От днес, собствениците на XZ Premium ще са едни от първите, които ще получат достъп до новите функции и подобрения, повишаващи удобството на смартфоните Xperia.

След като инсталират актуализацията, потребителите на XZ Premium (виж ревюто) ще получат нови възможности, включително:

3D-конструктор на модели – уникална функция за 3D сканиране, за първи път в смартфоните Xperia XZ1 и XZ1 Compact. Тя позволява да сканирате главата, лицето или друг голям обект, превръщайки го в 3D-изображение за по-малко от 60 секунди. Можете да споделяте готовите снимки с приятели, да ги използвате като тапет, да ги изпратите като 3D стикер в месинджър, или да го качите на сайт например, Sketchfab, който е създаден за публикуване и споделяне на интерактивни 3D-модели.

Възможност за използване на 3D-аватар за снимане в режим на допълнителна реалност „AR effect“, а също така можете да изпратите модела за 3D-принтиране, от което ще излезе един незабравим спомен. Бутонът „вижте повече“ в приложението 3D Creator Ви позволява да използвате допълнителните функции за обработка и споделяне на 3D модели, достъпни в Google Play.

Режимът за разпознаване на усмивки – вече никога няма да пропуснете неочакван момент. Режимът за предсказуемо снимане, непрекъснато контролира процеса на фотографиране и автоматично стартира буферизацията на изображението, при откриване на усмивки или действия, още преди да натиснете бутона за освобождаване на затвора.

Следящ автофокус в режим на серийно заснемане – разпознава, следи и премахва бързо движещите се обекти, като предоставя ясно качество на изображението при снимане по време на движение.

Добро качество на звука – съвършено звучене от предните стерео-високоговорители и поддръжка на Hi-Res Audio Qualcomm® aptX ™ 4 за качествен звук при използване на безжични слушалки.

Бърз достъп до приложенията – актуализиран е бързият достъп до приложенията, осигуряващ лесно достигане до менюто за действия при продължително натискане върху иконата на програмата.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за