Cougar анонсира жичната компютърна мишка Surpassion, специално разработена за феновете на динамични компютърни игри.

Използва се оптичния сензор Pixart PMW3330 с резолюция 7200 cpi при движение със скорост до 150 инча в секунда (4,81 метра в секунда) и ускорение до 30 G. Мишката разполага с два предварително фиксирани потребителски профила, предвидена е възможност за изключване на функцията Angle Snapping.

Компютърната мишка Surpassion разполага с два стандартни бутона и колелце за превъртане, както и с три допълнителни бутона. Единият от тях е разположен в центъра на горния панел. а другите два – от лявата страна на корпуса. Използват се превключватели Omron с гарантирани 50 милиона клика.

Една от най-характерните особености на новата мишка е вграденият дисплей в долния панел на устройството, който показва избраната разделителна способност на сензора, скоростта на обмен на данните по USB интерфейса, разстоянието до работната повърхност и други.

Колелцето и логотипа на горния панел имат светодиодна подсветка, предлагаща възможност за избор от 16 милиона цвята и 13 различни режима на работа.

Контролерът на Cougar Surpassion осигурява опресняване на образа с честота 1000 Hz. Габаритните размери са 120 х 65 х 38 милиметра при тегло 96 грама.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари