Електрическият скутер Kugoo S1: най-мощният конкурент на Xiaomi M365

4
1639

През последните няколко години електрическите скутери навлязоха в Европа и постепенно се използват като лични превозни средства. Те неизбежно ще се превърнат в неразделна част от нашето ежедневие, понеже са удобни, бързи и екологични. Но по-популярните електрически скутери на повечето производители станаха твърде конвенционални, включително и скутерът Xiaomi M365, при който дизайнът и функционалността се обновяват твърде бавно. Новият електрически скутер Kugoo S1 се произвежда от един от най-популярните китайски производители на скутери. Той предлага редица нови функционалности и подобрения, с които компенсира недостига на скутери на пазара към днешен ден. Компанията Kugoo разполага със собствен склад в Полша, който предлага бърза безмитна доставка. В Полша се намира и сервиза на Kugoo.

Електрическият скутер Kugoo S1 се състои от четири основни модула: дисплей, табло, двигател и блок с акумулаторни батерии. Потребителите могат съвсем лесно да изваждат, ремонтират и инсталират тези модули. Възможен е ъпгрейд и персонализиране на скутера – инсталиране на GPS, поставяне на говорители и т.н. Има много други почти фантастични идеи, които производителят продължава да разработва.

Скутерът Kugoo S1 предлага много възможности и директно се конкурира с другите електрически скутери на пазара, включително и с Xiaomi M365. Новият Kugoo S1 дори е по-добър:

  • Използва се мощен 350 W електрически мотор, с който лесно се преодоляват и най-стръмните наклони. Той е много по-добър от 250 W електромотор на M365.
  • След 4 часово зареждане пробегът на скутера е 30 км, а ако водачът е по-лек, пробегът достига 35-40 км
  • За разлика от M365 с лимит до 100 кг, Kugoo S1 може да транспортира до 120 кг полезен товар
  • LCD екранът показва в реално време скоростта, километрите, времето, мощността, напрежението и т.н. Това означава, че вече не се налага да вадите смартфона, за да проверите тези данни
  • Скутерът Kugoo S1 има три скорости: за 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Потребителят лесно може да ги превключи по електронен път и да избере най-подходящата скорост в зависимост от пътните условия. Това дава много по-голяма сигурност при придвижването.
  • Височината на скутера може да се променя и да се настрои на 930 мм, 1070 мм или 1160 мм, като по тази начин пътуването е много удобно.
  • Кормилото се сгъва и по този начин електрическият скутер заема по-малко място в сгънато състояние

  • Електрическият скутер Kugoo S1 може да бъде закупен оттук
  • Електронен купон за използване на отстъпката: WAQDZNDZ
  • Цена: $329,99 / €287,49

Доставката се осъществява от полския склад на компанията Kugoo. Самата доставка е безплатна, безмитна и бърза. Сервизът за обслужване на електрическите скутери на компанията също се намира в Полша.

 


Платено съобщение

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
ЕмилНадблюдателВладоshmaizera Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
shmaizera
shmaizera

“китайски боклук“ беше нарицателно преди….

Владо
Владо

Беше. Минало заминало.
Обаче Сяомито май е по-качествена сглобка.
Има притеснителни видеа в ютюб, за бързи счупвания по корпуса на това.
Иначе изглежда добре.
Като падне на 250-350 лева ще си поръчам.

Надблюдател
Надблюдател

Жалко ако искаш да се качиш на метро с него ще требва да плащаш заради големите размери – както и целия адски гранспорт. Само за междуградски автобуси ниама да плащаш допълнително.
Цели 2.4 метра сумарни размери 🙁 ако беше до 1.4 минава за безплатен багаж на нащо метро гадно, гадно го е направила фандъкова.

Емил
Емил

От април 2018 г. в Наредбата за реда и условията за пътуване с обществения градски транспорт на територията на Столична община (Наредбата) няма ограничение в размерите на ръчния багаж (чл. 13, ал. 1, т. 1 от Наредбата във вр. с §1, т. 10 от ДР на Наредбата). Идеята е, че може да се превозва два боря ръчен багаж, като дефиницията на ръчен багаж, дадена в допълнителните разпоредби, е: „всякакъв вид предмети, пренасяни под непосредствения контрол на пътника чрез използването на собствената физическа сила на пътника“. Т.е. ако можеш да го носиш и контролираш е ръчен багаж.