Електронният магазин Tomtop представя роботизирана прахосмукачка, два дрона и телевизионна приставка. Цените могат приятно да ви изненадат.

 

Xiaomi Mijia Roborock S50

Роботът-прахосмукачка от второ поколение Xiaomi Mijia Roborock S50 не само почиства килимите и мие подовете, но може и да събира космите от домашните любимци. Разполага със собствен резервоар за вода за миене на пода. Автоматично почиства ъглите и и местата под мебелите, без да оставя слепи петна. Възможно е планиране на маршрута в зависимост от размера на помещението и замърсеността на пода.

Роботизираната прахосмукачка Xiaomi Mijia Roborock S50 може да бъде закупена оттук
При закупуването на от 1 до десет броя – цена $449,99
От 31 до 60 броя – $451,99
От 61 до 100 броя – $453,99
Складът се намира в Германия

MJX Bugs 5W B5W

Дронът MJX Bugs е новият член на фамилията 5W. Характерен е с новия си красив дизайн и е особено подходящ за начинаещи. Оборудван с камерата 1080P 5G Wifi HD, осигуряваща много високо качество на снимките и видеата. Използва се безчетков електрически двигател със силно намалено триене. Безжичната връзка работи на разстояние до 300 метра. Камерата е стабилизирана, налична е стандартната функция Follow Me.

Дронът MJX Bugs 5W B5W може да бъде закупен оттук
Код на електронния купон за $47 отстъпка – WDHRC
Крайна цена: $152

DJI Mavic Air

Професионален дрон с 12 MP 4К камера, стабилизирана с 6-осов гимбал. Осигурява заснемането на висококачествени 4К видео при 30 кадъра в секунда и скорост за обмен на данните 100 Mb/s. Може да заснема сферична панорама с резолюция 32 МР. Това са 25 последователни снимки, заснети за 8 секунди, които след това образуват панорамата. Вградено е автоматичното избягване на препятствията.

Дронът DJI Mavic Air може да бъде закупен оттук
Цена: $769,99

SCISHION AI ONE

Телевизионна приставка с операционната система Андроид 8.1, която може да превърне телевизора и дисплея в мултимедиен център. Базира се на процесора RK3328 и е оборудвана с 4 GB оперативна памет и 32 GB флаш-диск. Поддържа HEVC H.265 и VP9 стандартите за декодиране на видео в реално време. Има вградено хардуерно декодиране на 4К UHD формата.

телевизионната приставка SCISHION AI ONE може да бъде закупена оттук
Код на електронния купон за $12 отстъпкаWDTBD
Крайна цена: $67,99


Платено съобщение
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари