Клавиатура и компютър в едно от Cybernet

4
5

Ако вашето пространство е наистина малко, то предложението на Cybernet е за вас. От компанията представиха своята “всичко в едно” клавиатура ZPC-9100. Машинката ви служи не само като периферия за компютъра ви, а всъшност тя е компютър. С нея можете да намерите всичко от което имате нужда, като DVD записвачка, оперативна памет, процесор и тн. Идеята на производителите е да спестите максимално много прострнаство, като имате нужда само от монитор и може би мишка ако тъчпада не ви е удобен. Модела представен на CeBIT изложението включва Pentium 4 процесор, 2GB оперативна памет, 500GB хард диск, двуслойна DVD записвачка, четец за флаш карти и 3D вграден звук. Cybernet ZPC-9100 ще можете да закупите в най-скоро време с цена между $500 и $600.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

4 коментара за "Клавиатура и компютър в едно от Cybernet"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка
Phonomania
Phonomania

Еми пълна глупост… Нещо като нотебоок обаче, не струва според мен …

Fixt00l
Fixt00l

А за цената какво ще коментираш?

SilTech
SilTech

“Pentium 4 процесор, 2GB оперативна памет, 500GB хард диск, двуслойна DVD записвачка, четец за флаш карти и 3D вграден звук. Cybernet ZPC-9100 ще можете да закупите в най-скоро време с цена между $500 и $600”

Цената е добра.

waterjess
waterjess

Това е така, но мисля, че това се дължи и на факт, че ако поискаш да му направиш някакъв ъпгрейд след време – ще бъде доста трудно, ако е възможно въобще.

wpDiscuz