Логотипът Louis Vuitton тройно увеличи цената на слушалките Master & Dynamic

1
497

Брандът за модни дрехи, парфюмерия и аксесоари от висок клас Louis Vuitton излезе на нов за себе си пазар и предложи безжичните слушалки Horizon. само че компанията не разработи свои собствени слушалки, а взе за база излезлият миналата година модел MW07 на американския производител Master & Dynamic, като само добави свой дизайн.

Сега украсените с логотипа VL слушалки струват тройно по-скъпо. Предишната им цена бе $299, а сегашната – $995.

Master & Dynamic се опитваше да изпъкне на пазара за аудио устройства чрез използването на асиметричен дизайн и нетрадиционни цветове. На този фон съвместната работа с Louis Vuitton изглежда съвсем логично. Логично, докато не осъзнаете, че за логотипа на Louis Vuitton плащате $700 повече. В останалото това са си съвсем същите слушалки с изключение на кейса с вградена акумулаторна батерия, който сега е кръгъл и се предлага в три цвята: черен, червен и черен със сини орнаменти. Засега не е обявена датата за начало на продажбите.

В своите обзори, редица специалисти отбелязват, че MW07 са удобни слушалки с качествен звук, но цената от $299 е доста завишена, още повече, че на пазара се предлагат по-евтини аналози. А тук изведнъж същите слушалки за $995. Но явно това няма значение щом става дума за Louis Vuitton. Сега вече знаем колко взема тази компания за своя бранд.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Последния самурай Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Последния самурай
Последния самурай

…то и огризките си слагат 1000 долара за бранда отгоре , така че това си е американска традиция-простотия….а нашата традиция си е за баницата (който яде баницата не е луд)…