fbpx
24.8 C
София

Нови видеокарти от MSI базирани на Fermi

Най-четени

Светослав Димитров
Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Компанията MSI представи нови видеокарти от премиум-клас MSI N480GTX-M2D15 и MSI N470GTX-M2D12, основани на новата архитектура NVIDIA Fermi. Устройствата са снабдени с производителна графична памет GDDR5 и софтуерното приложение Afterburner спомагащо за овърклока на устройството. Купувачите на новите видеокарти ще получат купон CAPCOM 3-в-1 за безплатното изтегляне на една от трите игри: Street Fighter 4, Dark Void или Resident Evil 5.

Двата модела ще поддържат Microsoft DirectX 11 и Microsoft 3D drawing, а така също и технологиите NVIDIA 3D Vision Surround и NVIDIA PhysX. Поддръжката на тези технологии спомага за създаването на по-реалистични спец-ефекти в игрите и възпроизвеждане на стереоскопично видео. В допълнение, към новите видеокарти може да се спомене наличието на технологията NVIDIA CUDA, която позволява премахването на част от натоварването върху централния процесор, което пък своя страна увеличава производителността на системата.

Софтуерното приложение Afterburner, което както споменахме по-горе ще присъства в комплектите на описаните видеокарти, позволява регулирането не само на тактовата честота на графичното ядро на процесора и паметта, но и захранващото напрежение, което увеличава възможностите за овърклок, а допълнителният инструмент Kombustor ще помогне за намирането на най-добрите стойности за овърклок.

За да се осигури надеждност при работа на видеокартите MSI N480GTX-M2D15 и MSI N470GTX-M2D12, те ще притежават компоненти от military клас – „твърди“ кондензатори Hi-c CAP и „твърди“ дросели SSC, които съществено повишават надеждността на системата, способстват за стабилност при изпълнение на операции и увеличават времето за работа на продукта. След споменаването на дроселите SSC, може да се спомене за тях, че те не произвеждат високочестотен шум, както се случва при традиционните дросели.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини