Официална премиера на платката ASRock 890FX Deluxe3

0
27

Компанията ASRock разпространи официално съобщение за пускането на пазара на новата мощна дънна платка ASRock 890FX Deluxe3, в основата на която лежи чипсета AMD 890FX с южен мост AMD SB850.

Моделът е изпълнен във форм-фактор ATX и работи с процесорите на AMD под Socket AM3 (включително и 6-ядрените чипове от семейството на Phenom II X6), като тук е моментът да споменем, че в тази платформа е реализирана фирмената технология за отключване на скритите процесорни ядра ASRock UCC (Unlock CPU Core) Technology.

Моделът се позиционира от производителя, като продукт от висок клас принадлежащ към серията ASRock True 333, което означава, че при производството на новото дъно са използвани качествени и надеждни елементи. Сред арсенала от изведени интерфейси за връзка в продукта са налични интерфейсите USB 3.0, SATA III и eSATA III.

Производителят отбелязва, че дънната платка ASRock 890FX Deluxe3 е изготвена в съответствие с концепцията Smart Switch Design и е снабдена с бутони Clear CMOS, Power и Reset.

Следва да се отбележи и наличието на оригинална по конструкция охладителна система, състояща се от комбинация от една топлинна тръба и няколко радиатора с различни размери, на един от които се намира голям вентилатор.

Новата дънна платка на компанията ASRock ще притежава следните фирмени разработки: ASRock Turbo 60, Dr. Debug, Multi Speed Fan Control, OC DNA, ASRock Instant Boot и ASRock Instant Flash, а така също и софтуерния пакет ASRock Software Suite.

Тепърва предстои да се разбере, кога и на каква цена ще се появи на пазара описанят продукт.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари