Плазмен телевизор с 80GB хард диск от LG

12
9


LG 42PC1RR е 42” HD-ready плазмен телевизор с вграден DVR за запис и съхранение на любимите ви телевизионни програми. С него може да спрете телевизионното предаване по всяко време и да го догледате, когато ви е удобно. Моделът 42PC1RR автоматично започва да записва телевизионната програма за 1 час, когато е включен или се сменя канала. Това значи, че потребителите могат да натискат „пауза“ или да превъртат живо телевизионно предаване, за да започнат от сцената, която са пропуснали. Описаната функция се нарича „Time Shift“ и е особено полезна при гледане на футболни мачове. Зрителите могат отново и отново да гледат и коментират всяко интересно положение.

Вграденият в телевизора хард диск е с капацитет 80GB, които ще поберат до 40 часа видео с нормално качество (или 20 часа с високо качество). Записът може да стартира в предварително зададеното време, в което започва програмата. Вече няма проблем, ако по едно и също време дават две интересни предавания, които желаете да гледате. 42PC1RR е оборудван с 2 тунера, което ви позволява да гледате едната програма, докато записвате другата на диска.

Източник: DigitalWorld

ДОБАВИ КОМЕНТАР

12 коментара за "Плазмен телевизор с 80GB хард диск от LG"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
hackteam
hackteam

Хората разботят здраво !
Функциите са супер, но цената за нас е солена…
Интересно това нещо колко ще струва :blink:

-NeO-
-NeO-

Е т’ва вече изби рибата 🙂

Chris
Chris

Ето това вече е телевизор :clap:

KiriL Cox
KiriL Cox

Е да ама е LG 🙁
Всичко на LG,което имам удома не работи като хората.
Климатик,Телевизор,Домашно кино,DVD-RAM drive,а сега ме питайте що съм накупил толко неща на тая марка.

rewind
rewind

щото в сравнителен анализ са евтини… каквото и да говорим 🙂

KiriL Cox
KiriL Cox

rewind,друга е причината,не съм фен на евтината електроника.
Или купувам нещо „като хората“ или не купувам,това ми е стратегията.
А продуктите на LG се озоваха удома по друга причина,климатика ни го оставиха старите собственици на апартамента въпреки че беше нов,домащното кино е приумица на брат ми,а DVD-RAM е моя грешка :),но тогава ми го ПРЕхвалиха и се минах.

drvdr
drvdr

Нищо ново под слънцето! Още преди две години Loewe пуснаха CRT телевизор с HDD. Е не беше плазма, но от тогава не съм им следил моделите, но със сигурност имат и плазма с HDD. Това вече си заслужава парите – върхово постижение и качество, но и на убийствена цена.

me4eto_yogi
me4eto_yogi

Абе тея LG eдно време не бяха ли GOLDSTAR Аз поне така си спомням Та GOLDSTAR бяха много злее едно време Ако питате мен по добро за ТВ и ДВД от panasonic nqma ИНаче идеята ТВ с HDD си е много добра и се надявам за напред всички да ги правят такива:)

rewind
rewind

/off що ве аз пък много си се кефя на моята 4120-ка 🙂
и до ден днешен работи безоблачно имайки предвид, че я ползваме 2-ма 🙂 усърдно….
/off

Q-tech
Q-tech

Да извиняваш точно записващите на LG са едни от най-добрите. Вярно, че ги развалиха някои партиди, но за това вина имат и родните търгаши които бързат да изкупят де що има евтино – нали ще си сърбаме попарата клиентите после…

Melmak ®
Melmak ®

Винаги съм искал и телевизора да звучи като електроцентрала 🙂 .Тъкмо разкараха пищящият звук,и ето че „технологията“ отвърна на удара.Идеята я бива,но да го реализират по някакъв по-тих начин или по- добре да започнат да правят видеокартите със свестен тв изход.

m_mihov
m_mihov

оле майко!!!! 80hdd
Ех да имах и аз такова тв за световното-Мечти,мечти:sobbing: