Поръчките на Oculus Quest са отново достъпни, но ще бъдат изпълнени в края на юни

1
199

Затварянето на границите в резултат на коронавирус пандемията доведе до все по-трудното намиране на някои продукти. Като започнем от елементарни пособия като тоалетна хартия (особено в Щатите) до уеб камери и дори VR хедсети. С времето се оказа, че VR става все по-привлекателно решение за хората, които са затворени в домовете си и търсят интересни развлечения, но повечето наличности на подобни хедсет устройства бяха разпродадени. 

За щастие на тези от вас, които желаят да се сдобият с VR комплект, Oculus възобновява приема на нови поръчки, но с малката подробност, че ще трябва да изчакате вашата покупка да бъде изпратена месец по-късно. 

Двата модела на Oculus Quest с 64GB и 128 GB са вече налични в онлайн магазина на компанията, като цената им варира от $399 и $499. Както споменахме по-горе обаче уловката се крие в това, че трябва да почакате до късния юни, за да се насладите на своята покупка.

Ако този факт все пак не ви притеснява, то е почти сигурно, че ще се насладите на този хедсет. Една от най-забележителните му характерни черти е, че хардуера е напълно независим, което означава, че не е нужно да го свържете с PC и често да се препъвате в кабелите, докато се забавлявате. Разбира се, комплекта все пак ви предоставя и възможност за свързване посредством кабел, но той трябва да бъде закупен отделно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари