Светодиодните лампи Philips SceneSwitch имат три режима на работа и струват $9

0
41

Philips представи на пазара светодиодните лампи SceneSwitch, които са сравнително евтини в сравнение с другите подобни прибори на големите производители. За работата на SceneSwitch не са необходими никакви концентратори или сложни фирмени системи за управление. Новите светодиодни лампи са съвместими със всички най-обикновени ключове за осветление.

 

Новите светодиодни устройства имат три режима на работа и за тяхното управление не е необходим смартфон или каквото и да е компютърно устройство. Това не са смарт-лампи, но имат три режима с различна цветова температура. Първият режим има цветова температура 2700 Келвина. Това е мека бяла светлина, подходяща за повечето случаи. Вторият режим е с цветова температура 5000 Келвина, която съответства на ярка дневна светлина. И цветовата температура на третия режим е 2300 Келвина – топла светлина, подходяща за през нощта.

Интересен е моделът за превключване на трите режима. Това става циклично чрез включване и изключване на светодиодната лампа. Не е ясно как става синхронизираното превключване на режимите, ако на една линия са свързани няколко подобни лампи.

Продажбите на светодиодните лампи Philips SceneSwitch вече започнаха при цена $9. Отзивите за новите осветителни лампи са много добри.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари