Серията мини-компютри Gigabyte Brix беше попълнена с модел на базата на SoC-чипа Intel Celeron N2807

0
55
Gigabyte Technology продължава да развива линията си от ултра-компактни десктоп системи Brix. Днес именитият разработчик съобщи за готовността си да пусне модел, базиран на SoC-чип Intel Celeron от поколението Bay Trail, който постепенно ще се появи по рафтовете на магазините под името Brix GB-BXBT-2807, а поради пълната липса на движещи се части в нейния състав, тази система се характеризира с пълна безшумна работа.

Устройството използва процесора Celeron N2807, охлаждането на който се осигурява от алуминиев радиатор. Двуядреният процесор е с енергопотребление само 4,3 W, като тактовата му честота е 1,57 GHz, а при активиране на Turbo Boost режима, този показател нараства до 2.17 GHz. Чипът е с интегрирана Intel HD графика и поддържа едноканалната памет DDR3L SO-DIMM.

Мини-системата Brix GB-BXBT-2807 е оборудвана само с един слот DDR3L SO-DIMM, на който може да се постави модул с капацитет до 8 GB, а за безжичен адаптер е предназначен слотът mPCIe. Също така съществува и възможността за свързване на един 2,5-инчов диск SATA 3 Gbit/s. Бъдещият собственик ще намери тук и един порт USB 3.0, два USB 2.0, стерео-конектори, видео-изходите D-Sub и HDMI, както и Gigabit Ethernet. Устройството е с линейни размери от 56 х 107 х 114 мм и поддържа монтажната система VESA.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари