Снимки и цена на корпуса Thermaltake Armor A90

0
31

В интернет бяха публикувани снимки, информация и цената на новия геймърски компютърен корпус на компанията Thermaltake Technology, който е с названието Thermaltake Armor A90, първата публична демонстрация, на който беше направена през мартенското изложение за потребителска електроника CeBIT 2010, което се проведе в Хановер.

Моделът е изпълнен във форм-фактор Mid Tower в черен цвят и притежава размери 502 x 210 x 515 при тегло от 8,2 кг. Новият продукт е съвместим с платки в стандарт ATX и Miсro-ATX, разполага със седем разширителни слота, три 5,25-инчови и едно 3,5-инчово външно отделение, а така също и отделни места за разполагането на един 2,5-инчов и шест 3,5-инчови твърди дискове.

За поддръжката на оптимален температурен режим, в корпуса са налични три вентилатора, а именно един 120 мм с фронтална синия светодиодна подсветка (скоростта на въртене е 1000 оборота в минута, а нивото на шума – 16 dB), един 120 мм на задния панел TurboFan (скорост на въртене – 1000 оборота в минута, ниво на шума – 16 dB) и един 200 мм разположен на горния панел със синия светодидна подсветка (скорост на въртене – 800 оборота в минута и ниво на създавания шум – 15 dB). При желание на клиента, може да бъде добавен още един 120 мм вентилатор или да се насочи към по-ефективна система с течно охлаждане (на задния панел са поместени специални отверстия за разполагане на маркучи).

Що се касае до набора от изведени интерфейси, то тук са налични четири порта USB 2.0, един порт eSATA, а така също и чифт стандартни аудио-изходи.

Продуктът ще се продава с три-годишна гаранция за качество на цена в размер на $100.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари