Фотоапарат изкарва “по-слаби” снимки

12
26

“Хюлет-Пакард” успя да впечатли фотолюбителите с последния си цифров фотоапарат “PhotoSmart R927”, който има уникална функция – “отслабващ” ефект. С нейна помощ сниманите хора се удължават на височина, като по този начин изглеждат по-стройни. Софтуерът издължава централната част на снимката, като в същото време разширява краищата й, за да запази пропорциите.

Фотоапаратът има и други полезни качества, с които може да привлече потребителите. Kорпусът е от неръждаема стомана и е с 3-инчов цветен дисплей, който заема почти цялата задна част. Матрицата е 8,2-мегапикселова (3296 x 2480 пиксела) с 3x оптично и 8x дигитално увеличение. Размерите на новия модел на HP са 12.8см x 5.71см x 8.38 см. Фотоапаратът разполага с 32 MB вградена памет и слот за SD, MMC карти. Цената на PhotoSmart R927 е 322 евро. Повече информация можете да намерите на официалния сайт на HP.

Източник: в-к ‘Труд'

СПОДЕЛИ
Предишна новинаDCleaner 1.06.178
Следваща новинаHamachi 1.0.0.55 Beta

Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com – най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

12 коментара за "Фотоапарат изкарва “по-слаби” снимки"

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   най-нови | най-стари | най-висока оценка