16.5 C
София

AeroCool RS-9 Devil Red – стилен компютърен корпус

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Тайванската компания AeroCool Advanced Technologies представи нов компютърен корпус, който ще бъде известен с наименованието AeroCool RS-9 Devil Red във формат Mid-Tower.

Новият компютърен корпус е произведен в стилен агресивен дизайн, а черният цвят чудесно се хармонизира с контрастното червено задно осветление, което се вижда през прорезите за охлаждането на системата.

AeroCool RS-9 Devil Red е произведен от студено валцувана ламарина, която е японско производство и е с дебелина 0,6 мм. Размерите на кутията са 443x200x476 мм, но теглото не е известно. Устройството може да се използва съвместно със съвременните дънни платки произведени във форм-фактор ATX и Micro-ATX. Максималната дължина на видеокартата може да достига до 295 мм, което позволява използването на графични адаптери от клас High-End.

На предния панел на AeroCool RS-9 Devil Red са разположени два порта USB2.0, порт e-SATA и конектори за включване на микрофон и слушалки. Корпусът поддържа до седем разширителни слота и до девет места за носители на информация в различни форм-фактори, в това число и 5,25 и 3,5-инчовите (едно външно).

За всичките носители на информация са предвидени и антивибрационни гумени подложки и специални скоби за по удобен безвинтов монтаж. За допълнителното намаляване на вибрациите в корпуса, мястото за захранващия блок е предвидено в долната част на шасито, а за прокарването на кабелите от дънната платка са предвидени специални отверстия.

Системното охлаждане е изградено от шест мощни вентилатора, които допринасят за добрия поток на въздушната струя в системата. В комплекта с корпуса постъпват фронталните и задни вентилатори, които са с размери 120x120x25 мм. Те притежават двойносъчмени безшумни лагери и са оборудвани с регулируемо тристепенно светодиодно червено осветление.

Скоростта на въртене на всеки от вентилаторите се регулира според подаваното напрежение от 6-13,8 V. Максималната скорост на въртене е 1500 об/мин ± 10% при създаван шум не превишаващ 26,67 dB. Опционално присъства възможност за поместването на два 120 или 140-милиметрови вентилатора на страничния панел и още два на горния.

Системното охлаждане и вентилацията в корпуса допълнително се съчетават с поставените специални гъвкави филтри, които не позволяват попадането на прах и мръсотия вътре в AeroCool RS-9 Devil Red, а освен това присъстват и специални отверстия за прокарването на маркучи за водна охладителна система.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини