AOC започна продажбите на портативния 15,6-инчов USB монитор e1659Fwu

0
24

AOC International GmbH официално започна продажбите на своя най-нов портативен 15,6-инчов USB монитор e1659Fwu. Устройството е предназначено предимно за мобилните потребители, на които е необходим допълнителен външен екран за лаптопа, десктоп-компютъра или друга компютърна система. Портативният монитор заема малко място и не се нуждае от захранващ и видео кабели, понеже комуникира и получава захранване чрез стандартен USB 3.0 порт. Това е и единственият интерфейс, необходим за работата на устройството – стандартен USB 3.0 кабел.

Мониторът е оборудван с ултратънък гланцов черен корпус, като работната резолюция възлиза на 1366х768 пиксела, коефициентът на статичния контраст възлиза на 500:1, а динамичният контраст – 50 000:1. Времето на отклика на матрицата (GTG) е равно на 5 милисекунди, а яркостта възлиза на 200 кандела на квадратен метър. Максималната консумирана електрическа мощност от монитора възлиза едва на 7 W. Благодарение на VESA закрепването мониторът може да бъде закачен на стената.

Заедно с монитора в комплекта е включена специалната подставка Smart Stand, благодарение на която той може да бъде разположен хоризонтално или вертикално.

Препоръчителната цена на портативния монитор AOC e1659Fwu възлиза на $139. Устройството се продава с практичен транспортен калъф.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за