ASUS анонсира геймърските слушалки ROG Vulcan PRO

0
225

Компанията ASUS подготвя пускането на пазара на нови геймърски слушалки, включени в продуктовата линия Republic Of Gamers. Те са получили наименованието ASUS ROG Vulcan PRO и наследяват в портфолиото на производителя модела Vulcan ANC, спечелил си голяма популярност сред геймърите по целия свят.

Главна отличителна особеност на новите слушалки е наличието на аудиопроцесор ROG Spitfire, за чиято работа не е необходимо инсталирането на допълнителен софтуер. Високото качество на 7.1-каналния звук се осигурява от два 40-милиметрови неодимови говорителя. В допълнение, слушалките са снабдени с усилвател и вграден еквалайзер, чрез който потребителят може правилно да позиционира звука. Разработчиците са предвидили и еднопосочен разглобяем микрофон с функция за потискане на шума. Свързването към компютъра се осъществява посредством USB порт и кабел с дължина 2,5 метра, защитен с оплетка.

За съжаление, ASUS не съобщава информация относно очакваната дата на появата на слушалките в продажба, както и ориентировъчната им цена.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари