ASUS подготвя 3D-монитора VG248QE

0
40

В глобалната мрежа се появи информация за нов монитор, подготвян от компанията ASUSTeK Computer. Новият продукт е получил продуктовото обозначение VG248QE, базиран е на матрица TN и представлява интерес благодарение на няколко от своите технически характеристики. Първата от тях е времето за реакция на матрицата, което при този монитор е едва 1 милисекунда. Вторият интересен момент е свързан с кадровата честота на монитора, която е 144 Hz. И това не е всичко – при свързване към системи с поддръжка на NVIDIA 3D Vision 2 новият продукт може да възпроизвежда и стереоскопично изображение.

Приятно допълнение към спецификациите на продукта е и функционалната стойка, която позволява на потребителя да регулира ъгъла на наклон и височината на монитора, както и да променя ориентацията му в портретна.

Диагоналът на монитора е 24 инча, а резолюцията на екрана – 1920 х 1080 пиксела. Наборът от интерфейси за свързване към външни устройства е представен от интерфейси DVI, HDMI и DisplayPort 1.2. Наличен е и аудио жак.

Обявената от производителя ориентировъчна цена на монитора е $ 450.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари