Популярната компания ASUSTeK Computer съвсем скоро ще започне продажбите на още една док-станция с име XG Station Pro. Новото устройство се различава от предишния модел XG Station 2 с по-строгия дизайн и с използването на интерфейса Thunderbolt 3.

Корпусът на док-станцията ASUS XG Station Pro е създаден по дизайн на компанията In Win Development. Габаритните размери са 375 х 107 х 205 милиметра при тегло около 3 килограма. Възможно е поставянето на 2,5-инчова видеокарта с дължина до 311 милиметра с два 8-пинови конектора PCI-E Power. Захранването на устройството се осъществява от външен блок с мощност 330 W.

Охлаждането на новата док-станция се осъществява от два 120 милиметрови вентилатора, които се включват само при по-високо натоварване и по този начин нивото на шум остава ниско. На задния панел е поставен един USB 3.1 Type-C Gen 2 порт. За обмена на данни се използва Thunderblot 3 интерфейса, а в комплекта е включен кабел с дължина 1,5 метра.

По-подробните технически характеристики и цената на док-станцията ASUS XG Station Pro ще бъдат обявени по време на предстоящото изложение CES 2018, което ще протече от 9 до 12 януари включително, в Лас Вегас

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за