Известният тайвански производител на компютърни корпуси, захранвания и охладителни системи Cooler Master е подготвил нов корпус от серията MasterCase под името H500M. Това шаси бе показано наред с други нови продукти на изложението за потребителска електроника CES 2018 и представлява продължение на корпуса MasterCase H500P, чийто дебют се състоя в началото на миналата есен.

Преди всичко имайте предвид, че сега и двата странични, предния и горния панел са изработени от закалено стъкло. Предният стъклен панел може лесно да бъде отстраняван, а вместо него може да се постави вариант със фина стоманена мрежа. За всмукване на въздух по стените са предвидени отвори за вентилация.

Също така, корпусът може да се похвали с голям брой предварително монтирани вентилатори с LED RGB подсветка: двойка 200-мм вентилатори се намират в предната част на продукта и един 140-мм работи в задната част. Освен това, при представянето на прототипа е имало и два 200-милиметрови вентилатора в горната част на кутията, но все още не е ясно дали те ще влизат в оборудването на серийните модели.

Основните характеристики на новия корпус ще бъдат близки до параметрите на MasterCase H500P: поддръжка на дънни платки чак до форм-фактор E-ATX, седем разширителни карти с дължина до 410 мм, процесорен охладител с височина до 190 мм, голям брой устройства за съхранение, както и два 360 мм радиатора за охладител с течност в предната и горната част на корпуса. Приблизителните размери на шасито представляват 540х240х540 мм при тегло от порядъка на 11 килограма.

Компютърният корпус Cooler Master MasterCase H500M ще се появи в продажба през първата половина на 2018 г. на препоръчителната цена от около $200.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за