Cooler Master ще стартира продажбите на мишката Sentinel Advance 2

0
43

Продуктовата гама на компанията Cooler Master се попълни с геймърската мишка Sentinel Advance 2. Новият продукт е наследник на модела Sentinel Advance.

В мишката е използван сензор Avago 9800, който осигурява резолюция от 8000 точки на инч, което позволява по-висока точност на позициониране. Резолюцията може да бъде избирана „в движение“. Друго предимство на устройството, което подчертава производителят, е изключително ниската височина, на която е достатъчно да бъде повдигната мишката от повърхността, за да бъде автоматично прекратено следенето на движението й.

Мишката е оборудвана със 128 KB вградена памет за съхранение на настройки, както и със светодиодна подсветка, чийто цвят може да бъде променян според желанието на потребителя. Възможните цветове за избор не се уточняват. Предвидена е и възможност за промяна на теглото на мишката чрез използването на допълнителни тежести.

Продажбите на Sentinel Advance 2 ще стартират още през следващата седмица, а ориентировъчната цена на новия продукт е 60 щатски долара.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари