Foxconn скоро ще покаже дънна платка базирана на чипсета AMD 890GX

0
49

Преди време ви уведомихме за намеренията на компанията Foxconn да пусне дънната платка A9DA-S, която е базирана на набора от системни логики AMD 890GX и това нещо ще се случи много скоро.

Устройството поддържа работа с процесори AMD Phenom II и Athlon II в изпълнение AM3 и четири слота за поместване на модули памет от стандарта DDR3 с честота до 1600 MHz със сумарен капацитет до 16 GB, пет порта SATA3 (скорост за предаване на данни до 6 GB/s) с поддръжка на масиви RAID 0, 1, 0+1, 5, един конектор e-SATA, интегрирано графично ядро ATI Radeon HD4290 с поддръжка на Hybrid CrossFire за нуждите, на който се използва 128 МВ памет стандарт DDR3. Дънната платка притежава два слота PCI-Express 2.0 x16 за поместването на дискретна видеокарта с поддръжка на технологията CrossFire X, два слота PCI-Express 2.0 x1, два порта PCI, интегриран многоканален 7.1 звуков чип и мрежов интерфейс Ethernet. В допълнение, устройството е оборудвано с два порта 1394a (един порт на задния панел и един конектор на платката) и позволява поддръжка на до 14 порта USB 2.0 (шест конектора на задния панел, четири конектора на платката и до осем допълнителни порта). За свързването на монитор към описаната дънна платка A9DA-S са налични интерфейсите DVI, VGA и HDMI, а така също е наличен и конекторът S/PDIF OUT.

Отбелязва се, че дънната платка Foxconn A9DA-S ще бъде пусната в продажба много скоро, но препоръчителната цена все още не е обявена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари