Genesis Krypton 770 дясната ръка на всеки прохождащ професионален геймър

0
3333

Тази година веднъж вече спряхме вниманието си на една нова компания за нашия пазар, предлагаща много интересни геймърски аксесоари.  Genesis от доста време е известна в Европа, тъй като е основана през 2011 година. От сравнително скоро обаче можем да видим продуктите на марката по-сериозно в България и вече успяхме да се насладим на едни слушалки, които са тяхно дело.

Още при първото ни ревю, сериозно впечатление направи това, че Genesis обръща специално внимание на съотношението цена / качество във всички продукти, които продава на геймърите. Надеждността и качеството на продуктите се потвърждават от множество тестове и отличия, присъдени от най-влиятелните медии, които пишат за технологии. Модерният дизайн, необичайната функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоарите, правят продуктите на Genesis предпочитан избор на геймърите в не малко страни в Европа. А сега ние сме на път да разгледаме следващият техен продукт.

При нас, малко преди края на годината  и на разположение за игра се озова мишката Krypton 770. В следващите редове ще споделим впечатленията, които придобихме от нея, ще разсеем някои притеснения, които и ние имахме и все пак ще отговорим на въпроса – удобна ли е за игра.

Без всякакво съмнение, геймърската мишка е един от най-важните аксесоари за всеки геймър. Всеки неин недостатък, бил той и пренебрежимо малък, може да направи така, че да сте по-слаби в дадена игра, особено когато говорим за 3D shooter-и.

Тук обаче нещата са на ниво още от кутията. Тя е максимално изчистена и лесна за разопаковане, в нея има само най-необходимото, а от момента, в който изкарвате Krypton 770 от нея, но инсталирането и „подкарвнето“ минават по-малко от няколко минути. Още от кутията разбираме нещо добро, което ни очаква вътре. На разположение имаме и специален подарък – Ninja Wallet Card , за която ще стане дума малко по-късно.

Колкото до мишката – тя е оборудвана с отличния PixArt PMW 3360 оптичен сензор с максимална сензитивност 12,000 DPI и има управляващо ускорение от 50 грама. По-запознатите от вас иначе, че този модул е характерен за една от най-скъпата периферия, особено когато става въпрос за професионални геймъри.

Важно е също така да добавим, че явно поради причината, че Krypton 770 e един от примиум продуктите на Genesis плюсовете ѝ далеч не свършват със споменатия вече сензор. Издържливостта на мишката също е от голямо значение. И двата бутона са снабдени с Omron суичове с издържливост до 20 милиона клика всеки. Кордата е сплетена с найлон като стените й са покрити с гумена повърхност. Това улеснява съпротивлението на мишката и предпазва ръката от унасяне, като в същото време засилва издръжливостта на Genesis Krypton 770.

Дизайнът на мишката е отличен и пределно съобразен с всички геймърски тенденции. Той позволява минимално триене, а чувствителността започва от 100 DPI и завършва на 12 000 DPI

За добро или лошо през 2019-а геймърски освен всичко друго значи и пълно оборудван с RGB светлини.  Genesis Криптон 770 е оборудван с RGB Prismo ефект, който е мулти-цветен (16 700 000 цветно) осветление, което може да бъде напълно конфигуриран с използването на включен софтуер. По този начин потребителите могат да създават свои собствени набори с един от 12 ефекти, за дадената настройка. Така винаги ще знаете кой профил е активен в момента. Мишката също така е оборудвана със собствена памет, като винаги използва настройките си, независимо от компютъра, към който е свързан.

  

Мишката е прекрасна и без към нея да има каквото и да е допълнително, но една малка джаджа, която споменахме в началото, ни накара да се влюбим. Ninja Wallet Card може да се използва в десетки различни случая, като например отварачка за бутилки, отвертка или нож за хартия.

Пристига във формата на стилна метална карта и може да се сложи буквално навсякъде. Доста дискретен е и можете да го носите винаги със себе си, за да го използвате в непредвидени ситуации, сглобяване на компютърни конфигурации, или просто да си отворите една бира.

А ето и кратките характеристики на мишката:
Genesis
Тип Геймърска мишка
Описание
 • Оптична мишка
 • Интерфейс: USB
 • Сензор PMW 3360
 • Чувствителност: 12000dpi
 • Скорост на предаване: 1000Hz
 • Омрон суичове
 • Брой бутони: 7
 • RGB подсветка
 • Дължина на кабела: 180см
 • Размери: 130 x 69 x 43мм
 • Тегло: 95 г
Свързаност С кабел
Цвят Черна

 

 

 

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари