Gigabyte предложи два нови варианта на нископрофилната видеокарта GeForce GT 710

0
148
Gigabyte Technology възнамерява да разшири представителството си в бюджетния сегмент от графични ускорители. Тайванският разработчик е заявил намерението си да пусне две нови версии на модела GeForce GT 710, които са предназначени за използване в системите, където процесора е лишен от вградена графика.


Gigabyte GeForce GT 710 под кодовите обозначения GV-N710SL-2GL и GV-N710D3 -1GL-R2.0 се различават по между си по начина, по който гарантират оптималния температурен режим. В първия случай цялата повърхност на платката е покрита от черен алуминиев радиатор, а във втория се използва активен охладител с малък радиатор и вентилатор.

Картите са изградени на базата на тъмна нископрофилна печатна платка и ще заемат един разширителен слот от системния блок. Ядрата на адаптерите са с честота около 954 Mhz, а честотата на паметта – 1600 Mhz. Още една разлика в устройствата – това е паметта: „пасивният“ вариант носи в себе си 2 GВ VRAM DDR3, а „активният“ – 1 GВ DDR3.


Моделите Gigabyte GeForce GT 710 са произведени в съответствие с фирмените норми Ultra Durable 2 с включването на феритни дросели и твърдотелни кондензатори, предвиден е и Low RDS (on) MOSFET. Върху интерфейсния панел е изведен наборът от видео-изходи DVI-D ×1, D -Sub x 1, HDMI х 1.

Ускорителите GV-N710SL-2GL и GV-N710D3 -1GL-R2.0 са достъпни за купувачите на цени съответно от 42 и 38 щатски долара.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за