iPad може да се сдобие с втори екран?

0
23

Наскоро Apple публикуваха нов патент, който обещава интересно развитие на официалния калъф за iPad – Smart Cover. От описанието на патента разбираме, че от компанията обмислят да вградят „тънък и гъвкав“ дисплей в калъфа, който „ще подобри значимо“ цялостната функционалност на таблета.

За съжаление патентът не ни казва много повече. Можем само да гадаем каква точно ще е функцията на този втори екран. Възможно е на него да се появяват нотификации, свързани с приложенията отворени в таблета, например името на филма или песента, която е пусната на него.

Възможно е обаче вторият екран да е много по-функционален. В идеалния случай той би могъл да предостави на собствениците на таблета на Apple по-голяма виртуална клавиатура или пък допълнителни икони на приложения.

Разбира се, както при всеки публикуван патент, и тук трябва да напомним, че нищо в него не обещава реализацията на описаната идея. Все пак трябва да признаем, че Apple обмислят интересна посока на развитие за продукта Smart Cover, който и без това е образец за компактен и функционален дизайн.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари