Lenovo подготвя Legion Slim 7 с Intel Comet Lake-H

1
185

Накратко: Изтекли снимки от слайдове на вътрешни презентации в Twitter показват геймърския лаптоп Lenovo Legion Slim 7, който идва с процесор Intel Core i9 Comet Lake-H и качествен дисплей, който предлага честоти на опресняване и резолюция от 144 Hz на 1080p до 60 Hz при 4К. Поради тънкия си дизайн, лаптопът идва с видео карта RTX 2060, но има иновативна система за охлаждане, защитен капак на предната камера и още.

Множество нови ултра тънки лаптопи на Lenovo са изтекли в Twitter преди официалното им представяне и сред тях е геймърската система Lenovo Legion Slim 7, задвижвана от процесор на Intel. Потребителят на социалната мрежа Twitter WalkingCat очевидно е успял да се сдобие предварително със снимки на слайдовете на презентацията на няколко от ултра тънките модела. Смята се, че информацията е изтекла от партньори на Lenovo, които са получили презентациите преди всички останали. За съжаление, на тези слайдове не се виждат пълните спецификации на преносимите компютри, нито има някаква информация за цените, но изглежда, че за някои модели има по-подробни акценти за функциите.

От това, което можем да видим в изтеклите слайдове, изглежда, че Legion Slim 7 ще получи процесор Intel Core i9 от поколението Comet Lake-H, но дискретната видео карта ще бъде RTX 2060 поради ограничения в дебелината на корпуса му. Въпреки това, има някои интересни функции, които определено привличат интерес. На първо място, Lenovo ще включи качествени дисплеи с опции 144 Hz 1080p и 60 Hz 4K HDR, които покриват 100% от sRGB цветовата гама. Освен това, уеб камерата в горната част на дисплея получава капак за затваряне, който подобрява поверителността и повишава сигурността на потребителите.

Освен това, моделът Legion Slim 7 ще включва геймърската клавиатура „усъвършенствана TrueStrike“ с подсветка в бял цвят, плюс четец за пръстови отпечатъци, интегриран с бутона за захранване. За да облекчи всички проблеми с охлаждането, които могат да произтекат, предвид особено тънкия дизайн на лаптопа, Lenovo включва иновативна система за изпаряване, която разсейва отделяната топлина. По отношение на портовете, Legion Slim 7 ще включва най-малко три USB-A 3.0 порта и два USB-C конектора и подозираме, че може да има дори трети порт Thunderbolt 3 от дясната страна. Други функции включват високоговорители Dolby Atmos и 8-часов живот на батерията с едно зареждане, в комплект с възможност за бързо зареждане през един от USB-C портовете.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари