Lenovo пусна мониторите L2230x и L2321x

0
27

Компанията Lenovo представи два нови “първи по своя вид” монитора: Първият портов репликатор – широкоекранният Lenovo L2230x — може да се свърже с ултрапортативен лаптоп за по-голямо удобство и продуктивност на работното място. Широкоекранният ThinkVision L2321x е първият „дуо“ монитор, който комбинира два екрана в един за извършване на множество задачи едновременно.

Lenovo L2230x и ThinkVision L2321x ще позволят на потребителите да правят много задачи едновременно. L2230x прави свързването към лаптоп просто и икономично посредством комбиниране с портов репликатор. За 11-инчов лаптоп, мониторът предлага близо 200 процента допълнително пространство на работния плот и по този начин прави по-лесна работата ви.

Мониторът се свързва към периферни устройство чрез USB и е първото устройство, което позволява директно свързване на Ethernet кабел.

Инженерите от Lenovo създадоха креативно решение за да даде на бизнес потребителите най-доброто от „двата свята“ с ThinkVision L2321x. „Дуо” мониторът се характеризира с два функция за два дисплея. По този начин потребителите ще могат да работят в разделен екранен режим: Например, с режима 2:1 потребителите ще могат да виждат на цял екран слайдовете от PowerPoint на едната страна и да стартират други приложения на другата. Устройството има VGA и DisplayPort портове и идва заедно с вертикален стенд.

Lenovo L2230x ($259.99) и ThinkVision L2321x ($279.99) ще бъдат достъпни в средата на юли посредством уеб и бизнес партньори.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари