LG представиха новите си модели системи за домашно кино

0
34

Всяка година LG използват изложението CES, за да представят новите си модели системи за домашно кино. Тази година корейската компания подрани и представи новите продукти за 2013 година още преди Нова година.

Сред новите продукти има четири нови модела говорители, всички от които (с изключение на модела NB2030A) имат вграден Bluetooth и безжичен субуфер. Двата от моделите (тези от по-висок клас) са с нов, по-голям размер, направен така, че да си съответства с размерите на 47-инчовите телевизори.

Сред моделите за 2013 година има и нови Blu-ray системи тип „домашно кино в кутия“. Всички те имат вграден Wi-Fi и поддържат приложенията за Smart телевизорите на LG. Що се отнася до самостоятелните Blu-ray плейъри, през новата година те ще са едва три: BP330, BP530 и BP730. Най-атрактивен изглежда моделът ВР330, който има вграден Wi-Fi и предлага различни услуги за стрийминг.

И накрая, LG пускат и няколко модела Bluetooth/AirPlay говорители/док станции. Моделите се наричат NP6630 и ND8630 и поддържат не само AirPlay, но и Bluetooth, DLNA и NFC. Вторият модел има и двоен док, в който могат да се поставят различни модели iPhone, iPad и телефони с Android.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари