Orca Ectreme – лаптоп за маниаци

7
0

Поредната „най-мощна“ конфигурация на преносим компютър вече е на пазара. Този път става за новата ORCA EXTREME лаптоп. Машината може да се захранва от два различни процесора, като те са Intel Core 2 Duo 2.66 Ghz E6700 или 2.93 GHz Extreme X6800. Видео обработката на Orca е възможно най-доброто, което можете да намерите засега на пазара, двойна nVidia 7950GT с до 1 GB памет в SLi режим. Екрана на Extreme лаптопа е 17-инчов “Vista Clear Glass View LCD, а оперативната памет може да бъде до 4GB. Други функции на ORCA EXTREME са USB 2.0, firewire, гигабитова лан карта, Super 108MBPS безжична връзка 802.11 b/g, Bluetooth свързаност, 1.3MP уеб камера, 4 в 1 четец на флаш карти и възможност за добавяне на TV тунер с дистанционно управление. Машината поддържа до 3 хард диска в RAID 0 масив, разполага с DVD двуслойна записвачка и е снабдена с 4 стерео колони. Стартовата цена на ORCA EXTREME започва от $2600.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
thejoromaxim4odevil_dmydorion_mc2 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
thejoro
thejoro

И колко ли време му държи батерията на „max load“ 20-30 мин ?;)

maxim4o
maxim4o

тоя лаптоп като го гледам май ще си седи само у дома…

devil_d
devil_d

20-30 мин при пуснат само Winamp 😛

myd
myd

Бре добро е и цената не е някаква космическа 🙂

orion_mc2
orion_mc2

Без да претендирам за 100% правота само да ви светна по въпроса за цената. Това е цена за потребителите във великата USA. А за простросмъртните като нас които се намираме в Европа цената е (ще е) евентуално двойна или поне със 70% по висока.

PS: Също така съм забелязал че сайтовете за лаптопи за пазара в USA предлагат много по големи удобства отколкото за Eвропа (като например да си избираш компонентите в мшината).

nikstoun
nikstoun

Това е десктоп машина наречена лапотоп..ако се се вкарат 3харда и тунери ще доста „преносима“

dataman
dataman

Абсолютно непрактично решение! Единствения начин да ти свърши работа е да си носиш акомулатор за автомобил в раницата! 😉