fbpx
22.8 C
София

S5200 3D Ready – видео проектор от Acer

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Компанията Acer представи нов видео проектор Acer S5200, който позволява гледане на видео и изображения в 3D формат. Триизмерното изображение се постига с помощта на съвместима видеокарта, специални очила и технологията DLP 3D Ready, която за сметка на честотата за смяна на кадрите (120 Hz) превръща плоската повърхност на хола, офиса или класната стая на триизмерен екран. За да се гледат двуизмерните изображения в 3D е необходимо да „измамите” окото: изображението се формира за всяко око поотделно. Високоскоростната технология DLP позволява изобразяване на две изображения едновременно на екрана. Специалните очила обединяват двете изображения, създавайки ефект на 3D.

Технологията Ultra-Short Throw позволява получаване на изображение с диагонал един метър даже на разстояние 0.5 метра от екрана, което е важно, ако публиката или залата за срещи е малка. Acer S5200 е напълно съвместим със системата Crestron Network System, осигуряваща възможност за пълен контрол на проектора през локална мрежа, включително мониторинг, дистанционно включване/изключване (в това число програмирано), а също така и дистанционно управление на проектирането, включително избор на източник на сигнала и едновременното управление на няколко проектора.

Съвременната технология на лампата с яркост 3000 лумена ANSI, контраст 2500:1 и резолюция XGA, дават възможност да се постигне качество на яркостта, цвета и яснота на изображенията. HDMI портът предлага лесно свързване на най-съвременни цифрови източници на сигнал и качествени изображения с висока резолюция. Лампата е с живот до 3000 часа.

Acer S5200 използва екологично решение Acer EcoProjection за намаляване консумацията на енергия в режим на готовност до 80%. В допълнение, при липса на входен сигнал в рамките на 5 минути, проекторът автоматично се превключва на икономичен режим, което намалява консумацията на енергия до 20%, а след определено време той автоматично ще се изключи.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Предишна новинаSoftline – партньор с Teamstudio
Следваща новинаДомейнът .COM на 25 години
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини