Seiko Epson представиха най-малкия принтер за етикети за мобилни устройства

0
55

Seiko Epson представиха най-малкия принтер за етикети предназначен за мобилни устройства. Моделът се нарича LabelWorks LW-600P и е дълъг едва 24 милиметра. Благодарение на Bluetooth той се свързва лесно със смартфони и таблети, а USB портът позволява и принтиране от компютри с Мас и Windows.

Принтерът позволява скорост на печатане до 15 милиметра в секунда при резолюция от 180 точки на инч, в случай че бързо се нуждаете от етикети. Ширината на лентата може да бъде от 6 до 24 милиметра. Потребителите на устройства с iOS и Android могат да изтеглят съпътстващото принтера приложение Epson iLabel, което позволява някои доста полезни функции.

Сред въпросните функции са: „True-view“ – възможност за преглеждане на етикета с използване на камерата с цел принтираните етикети да отговарят напълно на това, което е на екрана; режим „ръчно писане“, позволяващ рисуване и писане върху етикетите с използване на тъчскрийн интерфейса; място за съхранение на етикети с цел бъдещо ползване; създаване на QR кодове и какво ли още не.

Хубавото на принтера е, че може да използва не само хартия, но и друг тип материали за още по-интересни етикети. Могат да се използват пандели, метал, материал, който свети в тъмното и дори отразителни повърхности.

Epson ще пуснат принтера на пазара на цена от $99 в комплект с една ролка лента или $123 – с две ролки лента.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари