Shuttle официално представи своя нов неттоп DL10J, първата информация за който се появи в началото на годината.

В миникомпютъра се използват процесори от поколението Intel Gemini Lake. Това е процесорът Celeron J4005 с две ядра с тактова честота до 2,0 GHz и възможност за динамично повишаване до 2,7 GHz. Графичните възможности се осигурява от интегрирания в чипа графичен ускорител Intel UHD Graphics 600.

Характерна особеност на новото компютърно устройство е опционалната поддръжка на мобилна LTE връзка. Благодарение на този безжичен модул е възможен обмен на данни чрез съвременните мрежи от четвърто поколение. Налични са Wi-Fi 802.11b/g/n модул за безжична връзка и Ethernet контролер.

Устройството разполага с два слота за DDR4 SO-DIMM оперативна памет. Има възможност за поставянето на 2,5-инчов диск с дебелина до 9,5 милиметра. Това може да е както традиционен хард диск, така и флаш диск. Има и M.2 конектор за бърз флаш диск.

Габаритните размери на Shuttle DL10J са 190 × 165 × 43 милиметра. Възможна е работата под управлението на операционните системи Windows или Linux.

На предния панел са поставени два USB 3.0 порта, стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо (2 броя) за слушалки и микрофон, На задния панел се намират D-Sub, DisplayPort и HDMI видеоизходи, четири USB 2.0 порта и мрежово гнездо.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари