Sony анонсира акустични системи за 3D-телевизори

0
28

Компанията Sony подготвя за пускане три нови акустични системи, предназначени за използване в домашни условия с 3D телевизори. Моделите HT-CT150 и HT-CT350 представляват системи 3.1, а по-старото устройство HT-SF470 позволява многоканално 5.1 звуково възпроизвеждане. Всички представени устройства притежават вградени HDMI ретранслатори, които позволяват включването на три източника на сигнал, а също така и един порт за предаване на сигнал, като същевременно осигурява поддръжка на 3D pass-through.

Моделът HT-CT350 е предназначен за съвместно използване с новите телевизори Sony BRAVIA с диагонали на карана 40 инча и повече. Благодарение на използваната система за прикрепване на акустичната система, тя може да се постави непосредствено до телевизора. Системата е с мощност 400 W, която се разделя между три високоговорителя и субуфер. Акустичната системата HT-CT150 е предназначена за използване от телевизорите BRAVIA с диагонали на екрана до 32 инча, като мощността на тази система според информацията е 340 W (по 85 вата на канал). Представената акустична система поддържа LPCM (linear pulse code modulation) Blu-ray Disc аудио, а така също и технологията BRAVIA Sync, което позволява използването на дистанционно управление. Сред арсенала от налични интерфейси входове/изходи, тук са налични коаксиални и оптични цифрови звукови изходи за включване на допълнителни източници на сигнал. При закупуването на описаната акустична система, клиентът може да закупи допълнително и док-станция за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание Apple iPod, която може да се включи към системата.

Моделът HT-SF470 е с мощност 1000 W (по 157 вата за всеки високоговорител и 167 вата за събуфера). Моделът позволява включване, като източник на сигнал Blu-ray 3D плейъри, като в допълнение, системата поддържа възможност за безжично включване на високоговорителите към ресивър, който се закупува, като допълнително оборудване.

Отбелязва се, че акустичните системи Sony HT-CT350 и HT-CT150 ще бъдат пуснати в продажба през месец май, на препоръчителни цени от $400 и $300, а моделът HT-SF470 ще се появи в продажба през юни, на препоръчителна цена от $550.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари