Telit анонсира първите IoT модули с 3G, Wi-FI, Bluetooth и GNSS

0
63

Италианската компания Telit Communications представи първите в света хибридни IoT модули, при които в един 3G корпус са побрани Wi-Fi, Bluetooth и навигационен приемник. Освен това, смарт-модулите HE922-3GR и WE922-3GR са първите устройства от този тип, които използват процесорите Intel Atom x3.

telit-we-he922-3gr-plain

Новите модули са предназначени за проектиране и разработване на IoT устройства и могат сериозно да намалят времето за представяне на нови подобни продукти на пазара. Telit подчерта, че с новите модули, екип от само двама души може да създаде готово решение за не повече от 2 седмици.

HE922-3GR и WE922-3GR са поставени в корпуси с размер 34х40 милиметра. И двата модела имат 2,4 GHz Wi-Fi 802.11b/g/n адаптер и поддържат Bluetooth 4.0 LE. Високата производителност се осигурява от четириядрения процесор Atom x3 с тактова честота 1,2 GHz. Конфигурациите включват 8 GB памет, входове за най-различни сензори, поддръжка на различни интерфейси и блок за зареждане на акумулаторни батерии.

telit-we-he922-3gr

Предлагат се модели с температурен диапазон от 0 до 70 градуса по Целзий и специален с работни температури от –40 до +85 градуса. Опционално към модулите се предлагат сензорен дисплей с висока резолюция, камери и други компоненти.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари