fbpx
-6.2 C
София

TK820: безжична клавиатура от Logitech с вграден тачпад

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Асортиментът на известната Logitech се допълни с новата безжична клавиатура клавиатура модел Wireless All-in-One Keyboard TK820, характерна черта на която е безжичният интерфейс и вграденият тачпад с внушителни размери.

Площта на сензорната площадка е значително по-голяма от площта на тачпадите, вграждани в лаптопите. С помощта на програмното осигуряване Logitech SetPoint се осигурява поддръжката на 13 жеста за операционната система Windows 8, като е вградено разпознаването на няколко едновременни докосвания. Ако не желаете да цапате екрана с ръце или не разполагате със сензорен монитор, то това решение е идеално.

Към достойнствата на новата клавиатура, освен привлекателния външен вид, можем да отбележим и комфортната работа при въвеждане на текст. Това се осигурява благодарение на равномерното разпределение на усилието по повърхността на клавиша при неговото натискане (технология Logitech PerfectStroke). Осве това, клавиатурата е характерна с много ниското си ниво на шум и мекия ход на клавишите.

В комплекта с Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 е включен миниатюрния приемник Logitech Unifying, който осигурява връзката с компютърната система при честота 2,4 GHz.

Цената на Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 възлиза на 100 американски долара. Продажбите в Европа ще започнат в края на този месец.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини