USB микроскоп се появи в онлайн магазините

5
3

Вече сме виждали какви ли не USB джаджи на пазара и ако започнем да ги изброяваме списъкът ще бъде доста дълъг. Поредното такова предложение вече се появи в няколко онлайн магазина, а то е USB микроскоп. Устройството е предназначенино по-скоро за любители отколкото за професионалисти, но все пак разполага с няколко доста забележителни функции. „Микроскопчето“ може да увеличи образа 20х, 50х или 200х пъти, а четирите LED светлини ви помагат за изчистване на картината. Други удобни функции на микроскопа са възможноста му да засенема изображения на приближените обекти с резолюция 1024х768 и възжмостноста за запис на кратки видео клипчета със звук. Цената на USB микроскопа е $179.99 и вече можете да го намерите в онлайн магазините.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
snoopdoggystylepuppyPhonomaniasaint_jazznikola_yanev Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
snoopdoggystyle
snoopdoggystyle

ха ха
това е яко, само дето не се сещам какво ще се гледа

puppy
puppy

:clap:

Phonomania
Phonomania

абе, няма значение кво ще се гледа. Важното е да го има ..

saint_jazz
saint_jazz

ама това 200х да не би да е оптично, защото много ме съмнява. Ако пък е цифрово увеличение, то това тогава е пълна глупост.

nikola_yanev
nikola_yanev

Ами ще си гледаме малките буби наречени бактерии по клавиатурата и по мишката, че много ги има. Но за мен това е напълно излишна глупост (глезотия) 🙂