ViewSonic представи 27-инчов геймърски монитор

0
38

След, като от NEC представиха своя нов висококласен 27-инчов монитор, за професионалистите занимаващи се в сферата на графичното редактиране и фотообработка, от ViewSonic попълниха асортимента си от дисплеи със същия диагонал, но предназначени за по-широк кръг от потребители.

Един от тези монитори е с наименованието VX2739wm и поддържа резолюция 1920х1080 точки и антистатично покритие. Информация за нивото на динамичния контраст е 100000:1, но постоянния показател не превишава 1200:1, а яркостта на дисплея е 300 нит. Хоризонталата и вертикалата са с ъгъл на виждане 170° и 160°, а използваната матрица е TN+Film.

Производителят при производството на монитора е акцентирал върху времето за реакция на кристалите, което в случая е 1 мс, и затова монитора VX2739wm е позициониран от производителя по специално към геймърската аудитория. Сред арсенала от технически характеристики следва да се отбележи наличието на два вградени високоговорители с обща мощност 4 вата, които поддържат технологията SRS. За връзката на монитора към компютър се използват наличните изходи HDMI, DVI и VGA, като в допълнение се намира и вграден USB-хъб с четири порта. Още една интересна особеност се явява фирмения режим ECO, който при активация позволява понижаване на енергопотреблението на дисплея на 35%. ViewSonic вече приемат предварителни поръчки за монитора VX2739wm, като цената е в размер на $350.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари