В края на миналата седмица, шведският разработчик и издател Paradox Interactive анонсира следващия голям експанжън за своята научно-фантастична гранд стратегия Stellaris, Nemesis.

Кризите са неизменна част от Stellaris още от старта на играта през вече далечната 2016. Но какво ще кажете, ако вместо да се борите с една такава криза или някакво апокалиптично явление, което застрашава съществуването на вашата галактика, вие самите сте кризата?

„С приближаването на неизбежната заплаха, играещите ще получат възможността за избор – дали да върнат предишния мир и спокойствие и да възстановят реда или да използват неудържимата си сила и да прекратят цялото съществуване. Какво ще изберат играчите – да защитят галактиката или да я сринат напълно? Те ще бъдат окуражени също така да използват лъжи и измама, за да събират информация за своите опоненти и да ги настройват един срещу друг. Изцяло нови механики ще докажат, че понякога войните биват печелено тихо, зад вражеските линии. Знанието е сила, особено във времена на конфликт“, гласи анонса на експанжъна, който вече може да се поръча в Steam.

За съжаление, официалната страница на Nemesis не разкрива много за следващото допълнение за гранд стратегията на Paradox. От Game Watcher разбираме за изцяло новият ресурс, с който ще искате да се сдобиете и увеличавате, и както изглежда ще играе централна роля в Nemesis. Името му е „Заплаха“. С него ще увеличавате вашето ниво на криза в Nemesis, което на свой ред отключва допълнителни възможности за разгръщането на коварните в планове. Вие ще получавате повече от новия ресурс с извършването на различни злодеяния и завършвайки различни предварително поставени цели. Съберете достатъчно „заплаха“ и ще ви бъде даден специфичен голям проект, който трябва да осъществите. Завършвайки го успешно, вие ще вдигнете нивото си в Nemesis. Ресурсът отключва също така и различни интересни бонуси, като например новия кораб – Звездоядец, с който може да правите точно това, което си мислите – да поглъщате цели звезди. Колкото повече звезди поглъщате, толкова повече тъмна материя събирате, което на свой ред носи своите собствени облаги.

Stellaris: Nemesis все още няма дата на излизане.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари