Godfall изглежда страшно забавно. Няма начин да не сте си отбелязали играта като задължителен подарък в края на годината.

Остава малко повече от седмица до появата на Godfall и това провокира Counterplay Games да представят PC изискванията за играта, които може да видите по-долу. Както и се очакваше ще ви трябва доста добра система, но това се очакваше, вземайки предвид това, че това беше първото заглавие, представено като „ново поколение“.

Заедно с PC изискванията на Godfall, Counterplay Games и по-точно старши техническият продуцент на играта Дик Хайн. В кратко интервю за GamingBolt той разкрива това, че екшън-ролевата игра ще ви предложи достатъчно оръжия за справянето с враговете ви: над 120. А заедно с тях допълнителни подобрения по бронята ви, различни джаджи и др. И самите оръжия, обещава Хайн, не са просто реплика на предходното оръжие, а разнообразни и ще следват вашия собствен стил.

„Играещите могат да очакват голямо визуално разнообразие между оръжията ни. Ние искахме да покрием възможно най-широк спектър от различни по визия и чувство оръжия и да сме сигурни, че независимо от предпочитанията на играчите, те ще открият оръжия, които отговарят визуално на стила им“, обяснява той.

А ако си мислите, че в Godfall става дума само за яка визия и здрава касапница без някакъв смисъл, то Хайн успокоява с обяснението си, че светът и поднесената история стоят в основата на играта.

„В качеството си на изцяло ново IP, ние не можеше да приемем нищо наготово, когато става дума за изграждането на света и поднасянето на историята. Светът на Аперион е изцяло нов за играчите. Знаехме, че ако наративът и историята не играеха централна роля в разработката, ние рискуваме да създадем свят, който е изпразнен от смисъл. Отвъд кампанията, ние си бяхме поставили за цел да създадем един богат свят, който играещите да продължат да изследват даже и след като победят Макрос и финалните надписи на екрана тръгнат. Трудихме се наистина здрави, за да създадем един масивен фундамент, изпълнен с богати елементи от историята на Аперион, информация за враговете и други неща, които ви представят основите на този свят“, продължава Хайн.

Играта излиза на 12-ти ноември за PS5 и персонални компютри в Epic Games Store.

МИНИМАЛНИ PC ИЗИСКВАНИЯ

  • OS: Windows 10
  • CPU: AMD Ryzen 5 1600 / Intel Core i5-6600
  • RAM: 12GB
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 or AMD Radeon RX 580

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ PC ИЗИСКВАНИЯ

  • OS: Windows 10
  • CPU: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7-8700
  • RAM: 16GB
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti or AMD Radeon RX 5700 XT

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари