Warner Bros. Japan и Level-5 обявиха съвместен проект, съвместно с OLM, Inc. за създаването на филм по Ni no Kuni, предава Gematsu. Става дума за анимационен филм, в чиято направа се включват и ветерани от емблематичното японско студио Ghibli.

Самият филм ще срещне зрителите с гимназистите Юуу и Хару, които получават способността да преминават от реалния свят към паралелна вселена и обратно след инцидент с тяхната съученичка Котона. Животът ѝ е в опасност и в двата свята едновременно. Юуу е отличен и умен ученик, който е прикован на инвалидна количка. Отличаващ се със своята интелигентност и остър ум, Юуу изпитва несподелени чувства към Котона. Той ги крие, тъй като тя излиза с Хару, гласи анонса на проекта. Хару, от своя страна е популярно момче в училище и част от баскетболния отбор.

Филмът ще бъде режисиран от Йошиуки Момосе, който работи по Ni no Kuni II: Revenant Kingdom и участва в създаването на два филма на Ghibli: Pom Poko и Only Yesterday. Що се отнася до музиката, то написването ѝ е поверено не на кого да е, а на самия Джо Хисаиши, който освен, че е автор на музиката на оригиналната игра, е създател на музиката към много от прекрасните анимации на Ghibli. Сценарият е дело на изпълнителния директор на Level-5 Акихиро Хино, който е също и изпълнителен продуцент на лентата.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари