10.7 C
София

2K Games официално потвърдиха Borderlands 2

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Вчера се появиха слухове, че Borderlands 2 може да бъде обявена съвсем скоро. Никои обаче не очакваше това да се случи на следващия ден. След почти 2 години от излизането на първата игра, най-после стана ясно, че се работи по нейния наследник, а в него можем да очакваме редица промени и допълнения.

Потвърждението идва от списание Game Informer, на чиято септемврийска корица се появи Borderlands 2. За тези, които имат шанса да разгледат изданието авторите са включили 12 страници, ексклузивно за играта.

Сред открояващите са промени са нови, много по-уникални околни среди, по-умни и по-силни противници и подобрена система за мисии, чрез която геймърите да навлязат по-лесно в сюжета на играта. Потвърдено е, че действието отново ще се развива на планетата Pandora.

За дата на излизане е все още твърде рано да се говори, но Gearbox обещават, че това ще се случи през идната финансова 2012 година. По календара на компанията тя започва от 1 април 2012, което не гарантира, че играта ще се появи следващата година, но поне не го изключва като възможност.

Повече за Borderlands 2 ще можем да разберем на GamesCom след седмица и половина и на PAX Prime следващия месец.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини