Анонсът на допълнението към изключително успешната Cuphead на Studio MDHR предизвика огромно въодушевление, когато студиото го разкри преди три години. Оттогава обаче изтече много вода, а DLC-то към една от най-обичаните игри в последните години, така и не виждаше бял свят, след като беше забавяно на няколко пъти поради различни причини. Времето за неговото излизане дойде. Но ще трябва да се почака още съвсем малко до следващото лято и по-точно до 30.06.2022. Новината за това дойде от The Game Awards 2021, където беше показано и ново видео към Cuphead: The Delicious Last Course, както е името на допълнението.

The Delicious Last Course ще дойде с набор от страховити нови босове, изцяло нова карта – огромен остров и нов герой – госпожица Бокал, която вероятно много от вас помнят като призрачната същност, която сте видели в мавзолейните нива, където дарява могъщите Супер изкуства.

„Често се твърди, че публикуването на всяка една видеоигра само по себе си е подвиг и си мисля, че това е нещо, което цялата наша индустрия почувства двойно по-силно, създавайки игри в тези уникални времена. В нашия случай, пред нас се изпречиха особено големи предизвикателства, като например това да съберем по един сигурен и безопасен начин жив оркестър, който да изпълни музиката към нашата игра. Но през цялото това време, водещ принцип за нас беше качеството на играта и сме изключително радостни да видим какво мисли всеки за The Delicious Last Course , когато се появи следващата година. Надявам се, че сте си оставили място… за приключение!“, пише Мая Молденхауер, главен оперативен директор към Studio MDHR.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари